Futures Contproduct s.r.o. - Rally Příbram 2018

CZ | EN | DE

Rally Příbram 2018

Ve dnech 12.10.- 14.10.2018 se uskutečnil poslední závod Mistrovství ČR v rally v ročníku 2018 , a to 39. SVK RALLY PŘÍBRAM . Do závodu se přihlásilo více jako 100 posádek , přičemž s číslem 32 jela také posádka týmu FUTURES CONTPRODUCT ve složení Knápek Tomáš a Horák Ivan .

Jednalo se teprve o druhý závod s novým vozem OPEL ADAM a první velký mistrák , který byl plně v režii týmu FUTURES CONTPRODUCT, a to včetně veškerého technického a servisního zázemí. Mírné obavy z toho, jak bude nový servisní tým fungovat, se rozplynuly již po prvních rychlostních zkouškách. Vše klapalo jak hodinky, celková spokojenost a pohoda se přenesla i na posádku. Výborně fungující zázemí položilo základ skvělému výsledku v 39. Rally Příbram. Již od úvodních RZ figurovali naši jezdci mezi prvními posádkami v dvoukolkách. V zahajovací RZ obsadili 4. místo ve třídě 6 a 25. místo v absolutním pořadí. Po 8. RZ, která uzavřela první závodní den , držela posádka stále pěkné 4. místo . V neděli se postupně posunuli startovním polem nejdříve na třetí příčku a následně ještě vylepšili postavení ve třídě 6 a skončili na výborném 2. místě . Pohár získali také za 3. místo mezi dvoukolkami a v absolutním pořadí obsadili krásné 22. místo, což patří mezi naše nejlepší výsledky v historii MM ČR v rally.

Rally Příbram potvrdila, že rozhodnutí o nutnosti změny týmového zázemí a pořízení vlastního závodního vozu bylo správné. Všichni jsou výsledkem povzbuzeni a těší se na další závody.

Díky závěrečnému finiši v posledních závodech ( Barumka a Příbram) , kdy posádka sbírala poháry jak houby po dešti, vylepšili postavení v MM ČR a obsadili celkovou 5. příčku jak ve třídě 6 tak mezi dvoukolkami.

Vedení týmu a celý tým FUTURES CONTPRODUCT s.r.o. vám všem děkuje za podporu v ročníku 2018 a doufá ve společném pokračování i v ročníku 2019.

Videa

1.11. 2018 | Dušan Sedlář

Galerie